Mentaltræning Aarhus

Hvad tilbyder jeg?

Til dig, der er udøver

Har du nogensinde haft følelsen af at du ikke udnytter dit fulde potentiale som udøver?

Og har du nogensinde haft en tanke om at det kunne være fedt at lære at kommunikere effektivt, således at du kunne blive en endnu bedre udøver?

Eller har du oplevet, at hvis bare du lærte at håndtere nerver og pres, så ville du kunne præstere på et endnu højere niveau?

Det er blandt andet disse udfordringer jeg vil give dig værktøjer til at tackle. Et forløb i mentaltræning kan blandt andet lære dig at blive bedre til at tackle modgang, håndtere nerver og forventningspres, øge fokus i afgørende situationer, kommunikere bedre på banen, lære at sætte klare mål, og tage ansvar for egen læring.

 

Til dig, der er forælder

Som forælder har du et stort ansvar. Din indstilling til hvordan du definerer succes har stor indflydelse på dit barn. Ligeledes har din adfærd før, under og efter træning og kamp rigtig stor indflydelse på dit barn. Derfor har du et ansvar. Hvilken indstilling har du? Og hvordan er din adfærd? Og hvilken indflydelse har din adfærd på dit barns motivation, følelse af succes og forventningspres?

Et forløb i mentaltræning giver dig indblik og træning i at være en god sportsforælder, hvilket kan have stor indflydelse på dit barns trivsel og præstation.

 

Til dig, der er træner

Hvis du som træner har interesse i at inddrage mentaltræning som en del af træningen, er jeg sikker på at vi kan opbygge et godt samarbejde. Din viden omkring din sport og dine udøvere, og min viden omkring sportspsykologi og mentaltræning, kan være med til at skabe et stærkt udviklingsmiljø for dine atleter. Giv mig et kald så vi kan tage en snak om hvordan et evt. samarbejde kan se ud.

5 samtaler

3500 KR
  • 5 dybdegående samtaler
  • Varighed: 50-60 min
  • Sparring imellem konsultationer
  • Inkl. moms/ Eksl. evt. kørsel
Kontakt mig nu